Visar alla 7 resultat

Blu Bar vape

Blu Bar vapes, lanserade i Sverige av Skruf Snus AB hösten 2023, erbjuder ett brett sortiment av smakrika, användarvänliga engångsvapes med 2 ml e-juice och 20 mg/ml nikotinstyrka. Sortimentet inkluderar fruktiga, kyliga och exotiska smaker, designade för att leverera upp till 600 puffar. Läs mer längre ner på denna sida.
 
Köp
Köp
Köp
Köp
Köp
Köp
Köp

Blu Bar Vape logo

Om Blu Bar

Blu Bar vapes introducerades på den svenska marknaden av Skruf Snus AB under hösten 2023. Med kärnfullt utbud av engångsvapes som kombinerar användarvänlighet med en distinkt smakupplevelse, har Blu Bar snabbt blivit ett etablerat märke i Sverige.
Dessa vapes, fyllda med 2 ml e-juice och med en nikotinstyrka på 20 mg/ml, erbjuder en variation av smaker – från fruktiga och kyliga alternativ som Banana Ice och Mango Ice till mer exotiska smaker som Kiwi Passionfruit.
Blu Bar 600, som leverera upp till 600 puffar per vape, förenar enkel användning och smakrikedom i en och samma produkt.

Nyheter om Blu Bar vapes

 • 2023: Blu Bar lanseras i Sverige av Skruf Snus AB

Blu Bar – smaker

Blu Bar erbjuder en uppsättning, från fruktiga och kyliga alternativ som Mango Ice, Watermelon Ice, som kombinerar sötma med en kylande effekt, till Berry Mix som bjuder på en blandning av olika bär. Exotiska smaker som Kiwi Passionfruit framhäver en mer tropisk palett. Banana Ice och Strawberry Ice erbjuder en klassisk smakupplevelse med en twist av svalka. Peach Ice avrundar sortimentet med sin söta smak av persika och den för Blu Bar typiska smaken och känslan av ”cooling”.

 

Vape med mixad smak. Vape med fruktsmak. Vape med bärsmak

Alla Blu Bar smaker


Blu Bar – nikotinstyrka

Blu Bar engångsvapes har en välbalanserad och noggrant kalibrerad nikotinstyrka. Varje Blu Bar-vape innehåller 2 ml e-juice, där nikotinkoncentrationen är 20 mg per milliliter. Detta innebär att den totala nikotinmängden i varje vape är 40 mg. Bar ger cirka 600 bloss vilket ger en genomsnittlig nikotinmängd per puff på 0,07 mg nikotin. Hos Snuset.se visar vi en mer detaljerad genomgång av egenskaper som är associerade med vapes användning och styrka.

 • Innehåll e-vätska: milliliter Innehåll e-vätska ikon
 • Antal bloss: antal puffar Antal bloss per vape ikon
 • Styrka: styrka redovisad som mg nikotin per ml e-juice Nikotinstyrka milligram per milliliter ikon
 • Nikotin per bloss/puff: milligram Nikotin per bloss milligram ikon

Finns ej-Normalstark engångsvape med 10 mg per ml. Starkt engångsvape med 20 mg per ml

En Blu Bar vape innehåller 2 ml e-vätska som totalt ger 600 puffar. Styrkan visas hos oss på Snuset.se som både 20 mg nikotin per ml e-juice och som 0,07 mg nikotin per bloss/puff.


Blu Bar 600 – så många puffar ger Blu Bar vape

Blu Bar 600 genererar upp till 600 puffar per enhet. Varje Blu Bar är drivet av ett 400mAh batteri. Detta batteri, i kombination med 2 ml e-juice med en nikotinkoncentration på 20 mg/ml, säkerställer att varje puff levererar en jämn nikotinupplevelse. Det uppskattade leveransen av 600 puffar baseras på en standard av en sekunds inhalering per puff. Att varje puff pågår i 1 sekund är global standard när antalet puffar beräknas. Puffens längd påverkar både förbrukningen av e-vätskan och batteriet.

En engångsvape från Blu Bar är kompakt och bärbar, vilket gör den enkel att använda. De är också helt förfyllda och klara att användas direkt ur förpackningen, vilket eliminerar behovet av underhåll som påfyllning av e-juice eller batteriladdning. Denna plug-and-play-funktion är en viktig försäljningspunkt för de som söker enkelhet och bekvämlighet.


Blu Bar engångsvape – så funkar den

Blu Bar engångsvape är konstruerad för att vara enkel att använda. Så här funkar en vape från Blu Bar:

 • Blu Bar är förifylld och klar för användning: Varje Blu Bar innehåller 2 ml e-juice med en nikotinkoncentration på 20 mg/ml. Du behöver inte fylla på själv.
 • Blu Bar behöver inte laddas: Enheten drivs av ett 400mAh batteri, redo att användas direkt från förpackningen. Du behöver inte ladda den själv.
 • Blu Bar är inhaleringsaktiverad: Engångsvapen aktiveras genom inhalering, utan fysiska knappar eller inställningsalternativ. Du behöver inte göra mer än att ta en första puff.
 • Blu Bar ger upp till 600 puffar: Designen och prestandan ger upp till 600 puffar per enhet, beroende på användning. Längden på dina puffar påverkar antalet.
 • Blu Bar är enkel att aktivera: Användaren behöver bara ta bort skyddsklistermärken och plastspetsen från munstycket för att börja använda.
 • Blu Bar är mobil: Den kompakta storleken underlättar transport och användning på olika platser.
 • Blu Bar är en engångsvape: När enheten är tom, vilket indikeras genom avsaknad av ånga eller blinkande signal, bör den kasseras.
 • Blu Bar använder en wick and coil-teknik för ångproduktion. Veken, som är tillverkad av bomull, transporterar e-juicen till ett spolvärmeelement. E-vätskan värms sedan upp av batteriet tills den omvandlas till ånga.
 • Blu Bar har automatisk avstängning: Enheten stängs av automatiskt när den når sin livslängdsgräns för att förebygga överanvändning.
 • Blu Bar är underhållsfri: Ingen coil-byte eller rengöring krävs, tack vare dess engångsnatur.
 • Blu Bar är designad för ”mun-till-lunga-inhalering”: Designad för att efterlikna känslan av traditionell rökning.

Nedan följer en enkel så-använder-du-din-blu-bar-instruktion:

Så använder du en engångsvape från Blu Bar

 1. Packa upp: Börja med att försiktigt ta ut din Blu Bar engångsvape från förpackningen. Kontrollera att enheten är oskadad och redo för användning.
 2. Aktivera: För att aktivera din Blu Bar, placera läpparna bekvämt runt munstycket. Ett lätt inhaleringsdrag aktiverar batteriet automatiskt, utan någon nödvändighet för knapptryckning. Denna intuitiva design gör det enkelt att börja utan komplicerade steg.
 3. Använd: När enheten är aktiverad, fortsätt med att andas in ångan. Det inbyggda batteriet värmer effektivt upp e-vätskan och omvandlar den till ånga.

Använd din Blu Bar tills den är helt förbrukad, vilket indikeras av att batteriet tar slut eller att e-vätskan har tagit slut. En Blu Bar är designad för att erbjuda upp till 600 puffar, vilket ger dig en långvarig och konsekvent upplevelse från början till slut. Efter att din Blu Bar har tjänat sitt syfte, är det viktigt att kassera den på ett ansvarsfullt sätt. Den ska behandlas som elektronikavfall för att minska miljöpåverkan. Kontrollera lokala riktlinjer för korrekt bortskaffande av elektroniska produkter.


Köp Blu Bar vape online

På Snuset.se kan du välja bland Blu Bars kompletta sortiment. Du väljer själv om du vill köpa en enkel vape, 3-pack, 5-pack eller 10-pack. Du väljer sedan själv om du vill ha det levererat hem, till en box eller till ditt närmsta utlämningsställe. Kom ihåg att det är 18-årsgräns på samtliga köp hos Snuset.se


BluBar – frågor och svar

Fråga: Vad innehåller varje Blu Bar?
Svar: Varje Blu Bar är förifylld med 2 ml e-juice och har en nikotinstyrka på 20 mg/ml.

Fråga: Behöver jag ladda min Blu Bar innan användning?
Svar: Nej, Blu Bar är utrustad med ett 400mAh batteri och är redo för användning direkt ur förpackningen, utan behov av första laddning.

Fråga: Hur aktiverar jag min Blu Bar vape?
Svar: Blu Bar aktiveras automatiskt vid inhalering, utan behov av att trycka på några knappar.

Fråga: Hur många puffar kan jag få från en Blu Bar?
Svar: En Blu Bar är designad för att ge upp till 600 puffar, beroende på användarens draglängd och intensitet.

Fråga: Vad gör jag när min Blu Bar är slut?
Svar: När Blu Bar är tom, vilket indikeras genom avsaknad av ånga eller ett blinkande ljus, bör den kasseras enligt lokala föreskrifter för elektroniskt avfall.

Fråga: Använder Blu Bar coil-teknologi?
Svar: Ja, Blu Bar använder en wick and coil-teknik där veken är gjord av organisk bomull som transporterar e-juicen till ett spolvärmeelement.

Fråga: Har Blu Bar någon automatisk avstängningsfunktion?
Svar: Ja, Blu Bar stänger av sig automatiskt när den når sin beräknade livslängd efter cirka 600 puffar för att förebygga överanvändning.

Fråga: Behöver jag underhålla eller rengöra min Blu Bar?
Svar: Nej, Blu Bar är en engångsprodukt och kräver ingen rengöring eller underhåll.

Fråga: Hur vet jag om min Blu Bar håller på att ta slut?
Svar: När batteriet är nära att ta slut, kommer enheten att börja blinka för att indikera att det är dags att byta ut den.

Fråga: Är det möjligt att återladda eller fylla på min Blu Bar med mer e-juice?
Svar: Nej, Blu Bar är en engångsprodukt och kan inte laddas om eller fyllas på med e-juice.

Fråga: Är Blu Bar säker att använda?
Svar: Blu Bar är utrustad med säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd och är designad för att följa gällande säkerhetsstandarder. Dock bör användare alltid hantera och kassera enheten ansvarsfullt.

Fråga: Kan Blu Bar användas direkt efter att den tagits ur förpackningen?
Svar: Ja, Blu Bar är klar att användas direkt ur förpackningen. Ta bara bort eventuella skyddsklistermärken och plastspetsen från munstycket för att börja använda den.

Fråga: Har Blu Bar någon indikator för batteristatus?
Svar: Vissa Blu Bar-modeller har en LED-indikator som lyser eller börjar blinka för att visa att batteriet är nära att ta slut.

Fråga: Var slänger jag min Blu Bar korrekt när den är tom?
Svar: Blu Bar bör kasseras enligt lokala rekommendationer och föreskrifter för elektroniskt avfall för att säkerställa miljövänlig hantering.

Fråga: Kan jag använda Blu Bar i offentliga utrymmen?
Svar: Användning av Blu Bar i offentliga utrymmen beror på lokala lagar och förordningar angående vaping. Det är alltid bäst att kontrollera de lokala reglerna innan användning.

Fråga: Hur länge håller en Blu Bar efter att den öppnats?
Svar: En Blu Bar är designad att hålla tills alla upp till 600 puffar har använts, men den optimala användningstiden kan variera beroende på användningsmönster.