Visar alla 3 resultat

Gritt snus

Gritt, lanserat 2022 av Ministry of Snus, är ett vitt snus i superslim-format. Diskreta och en nikotinhalt på 9,6 mg per prilla. De erbjuder tre smaker: Maracujá, Frost Bite och Crisp Ice. Läs mer längre ner på denna sida.
 

Fruktsmak

Gritt Maracuja

229,90 kr inkl. moms
Köp
229,90 kr inkl. moms
Köp
229,90 kr inkl. moms
Köp

Gritt snus logo

Gritt

Gritt är ett relativt nytt tobaksfritt snusmärke från Ministry of Snus som lanserades 2022. Precis som övriga märken från Ministry of Snus har Gritt helvita prillor som varken rinner mycket eller färgar tänderna. De har inriktat sig på mindre prillor (superslim) och högre nikotininnehåll. Det finns idag (2023) inga nikotinfria varianter av Gritt tobaksfria snus.

Nikotinstyrka Gritt snus

De små tobaksfria prillorna har en nikotinhalt på 16 mg/g, vilket ger en nikotinstyrka på 9,6 milligram nikotin per prilla.

Gritt storlek och format

Prillorna är i superslim-format, vilket gör Gritt till Ministry of Snus mest diskreta prilla. Superslim är smalare än slim.

Smaker

Gritt producerar 3 smaker, från saltig mint till söt passionsfrukt.

Gritt-smaker 2023:

Frågor och svar om Gritt

Vad är Gritt snus?

Gritt är ett tobaksfritt snus i formatet superslim från danska Ministry of Snus. Prillorna är smalare och diskretare än övriga tobaksfria snus från Ministry of Snus.

Hur många prillor finns i en dosa Gritt?

En dosa innehåller 20 prillor i superslim-format som väger 0,6 g per prilla.

Vad kostar en dosa Gritt?

En dosa kostar från 34 kr upp till 41 kr.

Gritt vs. snus

I korthet är prillorna från Gritt länge och smalare än traditionellt portionssnus. De innehåller heller ingen tobak, vilket ger en prilla som inte färgar tänderna.