Another Snus Factory Logotyp

 

Another Snus Factory

Snustillverkaren Another Snus Factory, med varumärket Loop, grundades 2019 med ambitionen att revolutionera snusindustrin genom att tänka nytt. Företaget lever efter tre kärnprinciper: att skapa stolta varumärken och produkter, att ständigt göra rätt utan kompromisser och att njuta av resans gång.

Sedan lanseringen av Loop i mars 2020 har det innovativa företaget introducerat flera varianter i många länder. I dag finns ASF, även känt som Another Snus Factory, i över femton marknader. I Sverige rankas Loop som det näst största online-märket, med särskild framgång även i Norge och Island.

Trots sin korta tid i branschen har ASF utmanat den traditionella snusindustrin som är över ett sekel gammal. Ett framträdande exempel är deras miljövänliga snusdosa, PlantCan™. Tillverkad av 100% växtbaserad plast från skogsindustriavfall, bryter denna mjuka, gummiliknande dosa (PlantLabelTM) med konventionen. För ASF är hållbarhet en prioritet, vilket också framgår av deras beslut att avstå från bensin- och dieselbilar.

Design är kärnan i Loop identitet. Genom genomtänkt färgsättning och en distinkt logotyp, avviker varje produkt från tradition och fokuserar på varumärkets unika känsla. ASF:s toppmoderna fabrik ligger norr om Stockholm.

I november 2023 lanserade Another Snus Factory sitt andra varumärke: Lynx.

Loop snus logotyp

Loop

Loop, ett vitt snus från Another Snus Factory, lanserades 2020 med sju smaker och tre styrkor. Den miljövänliga PlantCan™-dosan är tillverkad av bioplast från skogsavfall. Instant Rush™-teknologi ger snabb nikotinfrisättning.

Köp Loop här

Lynx snus logotyp

Lynx

Lynx är ett helt nytt vitt snus från Another Snus Factory. Finns i tre smaker som alla har smak av frukt och bär. Stark och tydlig design i dosor som rymmer 20 starkare prillor med 10,5 mg nikotin.

Köp Lynx här