Visar alla 5 resultat

Kelly White

Kelly White tillhör en ny generation tobaksfritt, vitt snus, inspirerat av rökförbudet 2019. Med en passion för mode och livsstil erbjuder de högkvalitativa, växtfiberbaserade prillor i ett slimmat format (slim & mini), med olika smaker och nikotinstyrkor. Läs mer längre ner på denna sida.
 
376,90 kr inkl. moms
Köp
296,90 kr inkl. moms
Köp
376,90 kr inkl. moms
Köp
376,90 kr inkl. moms
Köp
376,90 kr inkl. moms
Köp

Kelly White logotyp

Kelly White

Kelly White introducerar en ny generation av vitt snus. Idéen om Kelly White föddes redan 2019, i samband med att rökning på uteserveringar skulle förbjudas och det nya vita snuset utan tobak började etablera sig på den svenska marknaden. Kellys helvita portioner är tillverkade med en bas av växtfiber och helt fria från tobak. Portionerna är torra på utsidan och fuktiga inuti, vilket minskar risken för att de ska rinna. Kelly White-prillan kommer också i ett smidigt, slimmat format. Dosan är smart designad med ett lock på ovansidan där du kan lägga använda prillor.

Sortimentet består idag (sommaren 2023) av: Kelly White Raspberry Lemon, Kelly White Sweet Peach, Kelly White Sparkling Strawberry, Kelly White Sweet Melon Mint och Kelly White Cool Mint.

Med en passion för mode och en glädjefylld livsstil skapar Kelly White vitt snus med rena smaker i en förpackning som representerar dig bra i alla situationer. Hos Kelly White läggs stor vikt vid kvalitet, stil och smak. God smak är lika prioriterad som attraktiva förpackningar som du kan vara stolt över i alla sammanhang.

Nikotininnehåll i Kelly White

Kelly Whites vita snus kommer i styrkor från milda 4 milligram upp till lite starkare 8 milligram per snus. Mellan denna mildare och starkare finns en prilla med 6 mg nikotin per prilla. Läs mer och lär dig om nikotinstyrka i snus här.

Kelly Whites nikotinstyrkor från mild till normal (milligram nikotin per prilla)

Format och storlekar

Alla varianter och smaker från Kelly White kommer i ett optimerat slim- eller mini-format. Prillorna är smalare än traditionella snus-prillor vilket ger en mer diskret passform.

Smaker hos Kelly White snus

Smak är en central del av varumärket Kelly White. Gemensamt är den rena och söta upplevelsen. I sortimentet hittar du smaker som Sweet Peach och Raspberry Lemon.

Kelly White-smaker 2023:

Frågor och svar om Kelly White

Vad är Kelly White?

Kelly White är ett vitt snus utan tobak, inspirerade av rökförbudet 2019, med fokus på kvalitet, stil och smak.

Hur många prillor finns i en dosa?

Dosorna från Kelly White innehåller alltid 20 prillor (snus).

Vad kostar en dosa?

Priset på en dosa varierar från 37 till 43 kronor, beroende på om du köper en dosa eller en stock (storpack).