Visar alla 15 resultat

77 snus

77 är ett vitt snus utan tobak. 77 tillverkas av det polska företaget Luna Corporate, en av de största tillverkarna av vitt snus på den europeiska marknaden. 77 snus finns i 15 smak och med 10,4 mg nikotin. Läs mer om vitt snus från 77 nedan.
 

Övriga smaker

77 Cola & Vanilla Stark

299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
379,90 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp

Bärsmaker

77 Raspberry Stark

299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
379,90 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp
299,00 kr inkl. moms
Köp

77 snus logotyp

Om 77 snus

Det tobaksfria snuset 77 är ett av de större varumärkena inom vitt snus i Europa. I april 2024 lanserades det på Snuset.se. Varumärket 77 har sitt ursprung i Polen, och erbjuder ett brett sortiment av unika smaker och starka nikotinstyrkor. Med smaker som sträcker sig från klassiska mint till innovativa kombinationer som Cola & Vanilla och VB Edition Liquorice & Citrus, kombinerar 77 högkvalitativa ingredienser med en unik bredd inom smak.

Nyheter om 77

 • April 2024: Det vita snuset 77 lanseras på Snuset.se

77 – smaker

Liksom många andra tillverkare av vitt snus erbjuder 77 ett brett sortiment av smaker. Bland de mest klassiska smakerna finner vi Fresh Mint, som har en klar och kylig mintsmak.

77 har dock sin egen tolkning av smaker som har resulterat i ett antal unika smaker. Exempel på dessa smakkombinationer är Peach & Mint, en söt och samtidigt kylig kombination där den söta persikan möter den kalla minten.

För de som föredrar fruktiga alternativ finns smaker som Black Currant och Forest Fruits, som sammanfattar essensen av skogens bär. Den innovativa Cola & Vanilla kombinerar klassisk colasmak med en subtil vaniljton, medan Cola & Cherry adderar en fruktig körsbärstwist till den samma. Till de riktigt unika smakerna från 77 hör VB Edition Liquorice & Citrus, en mix av lakrits och citrus.

Loop snus med chilismak. Loop snus med lakritssmak. Loop snus med mintsmak. Loop snus med mixade smaker

. . Vitt snus med citrussmak.

Alla 77 snus smaker

 • Fresh Mint (kyliga mint)
 • Peach & Mint (persika och mild mint)
 • Black Currant (svarta vinbär)
 • Cola & Vanilla (cola med inslag av vanilj)
 • Ice Mint (mint med kylande effekt
 • Apple & Mint (gröna äpplen och mint)
 • Classic Tobacco (tobak, hasselnöt och kaffe)
 • Forest Fruits (skogsbär)
 • Raspberry (hallon)
 • Strawberry (jordgubbe)
 • Tropical Mint (tropiska frukter med kylande effekt)
 • Watermelon Ice (vattenmelon med kylande effekt)
 • Cola & Cherry (cola och körsbär)
 • Liquorice & Citrus (lakrits och citrus)
 • Arctic Berry (nordiska bär)

77 snus – nikotinstyrka

Sett till hela sortimentet 77 erbjuder i och utanför Sverige täcker de ett stor spann nikotinstyrkor, från milt vitt snus till extra starkt snus.

På Snuset.se säljer vi 77 med 20 mg per gram vilket översätts till 10,4 mg nikotin per prilla, det vill säga starkt vitt snus. 77 har valt att kalla denna styrka ”medium”. Att 77 benämner denna styrka som ”medium” vittnar om hur populära extra starkt vitt snus är i Europa.

På dosorna illustreras nikotinstyrkan med tomma eller ifyllda prickar, på en skala ett till fem. Den styrka vi på Snuset.se erbjuder har tre prickar. En dosa 77 innehåller 208 mg nikotin (jämför med ett snitt på 183 mg nikotin per dosa inom vitt snus i formatet slim).

Loop snus har inget vitt snus med mild styrka under 6 mg nikotin per prilla. finns ej som normalstarkt snus eller vitt snus. Loop starkt vitt snus mellan 10 och 14,9 mg nikotin per prilla. finns ej som extra starkt snus eller vitt snus

77s nikotinstyrkor (milligram nikotin per prilla)


77 snus – format och storlekar

77 har etablerat sig starkt på den svenska marknaden med sina unika och diskreta prillor, även kallade nikotinportioner. Formatet är likt de flesta slim (76% av allt vitt snus är i formatet ”slim”).

Dessa prillor är långsmala jämfört med den traditionella portionssnusen och designad för att vara så diskret som möjligt under läppen. Tillsammans med en torrare yta och ett fuktigare inre ger detta ett diskret snus som varken rinner eller missfärgar tänderna.

En prilla 77 i formatet slim väger 650 milligram (jämför med genomsnittet på 654 milligram för vitt snus i formatet slim). En dosa 77 innehåller 20 prillor vilket innebär att bruttovikten (det vill säga vikten av snuset exklusive dosan) är 13 gram.

finns ej som minisnus eller vitt minisnus  Loop har inte vitt snus i formatet superslim  Loop vitt slim snus  Loop har inte vitt snus i large original format


Köp 77 snus online

På Snuset.se kan du välja bland 77s breda ”medium-sortiment”. Du väljer själv om du vill köpa en dosa, 10-pack, 30-pack eller 50-pack. Du väljer sedan själv om du vill ha det levererat hem, till en box eller till ditt närmsta utlämningsställe.

När du köper 77 online hos Snuset kan du också ta del av exklusiva erbjudanden, gratis frakt och nyheter från 77.


Den korta historien bakom varumärket 77

Varumärket 77, som har sitt ursprung i Polen lanserades på allvar i Sverige 2024. Grundat med en vision om innovation och kvalitet, har 77 lyckats snabbt etablera sig i Europa genom att kombinera högkvalitativa ingredienser med en modern tillverkningsprocess.

Med en djup rotad bakgrund inom tobaksindustrin och vaping, vilken sträcker sig över mer än ett decennium, har skaparna av 77 använt sin erfarenhet för att utveckla en produkt som inte bara erbjuder en kraftfull nikotinupplevelse utan också ett brett spektrum av unika smaker.


77 – frågor och svar

Fråga: Vad är 77 Snus?
Svar: 77 Snus är ett tobaksfritt snusvarumärke produceras av Luna Corporate i Polen. De erbjuder ett brett utbud av smaker och nikotinstyrkor, och deras tobaksfria snus är kända för att vara vita och diskreta.

Fråga: I vilka smaker finns 77?
Svar: 77 finns i en mångfald av smaker inklusive Fresh Mint, Peach & Mint, Black Currant, Cola & Vanilla, Ice Mint, Apple & Mint, Classic Tobacco, Forest Fruits, Raspberry, Strawberry, Tropical Mint, Watermelon Ice, Cola & Cherry, och VB Edition Liquorice & Citrus. Totalt finns 15 smaker på Snuset.se

Fråga: I vilka nikotinstyrkor finns 77s vita snus?
Svar: På Snuset.se finns 77 som starkt vitt snus med 10,4 mg nikotin per prilla.

Fråga: Är 77 snus säkert att använda?
Svar: Ja, 77 Snus uppfyller alla gällande EU-standarder för säkerhet och kvalitet.

Fråga: Hur förvarar jag 77 snus?
Svar: 77 Snus behöver inte förvaras i kylskåp men bör förvaras på en torr och sval plats för att bibehålla kvaliteten. Läs mer om hur du förvarar snus och vitt snus här.

Fråga: Hur skiljer sig 77s snus från traditionellt snus?
Svar: 77 skiljer sig från traditionellt snus genom att det är helt tobaksfritt. Prillorna är vita och innehåller tobak vilket

Fråga: Kan 77 prillorna återanvändas?
Svar: Nej, 77 snus är engångsprodukter och ska kasseras efter användning. Varje påse är avsedd att användas en gång och hålla i upp till 30 minuter.

Fråga: Är det säkert att använda 77 under graviditet?
Svar: Nej, det rekommenderas inte att använda 77 snus eller någon form av nikotinprodukter under graviditet.

Fråga: Finns det en åldersgräns för att köpa 77 snus?
Svar: Ja, precis som med alla nikotinprodukter, är 77 snus endast avsett för vuxna. Snuset.se har en strikt 18-årsgränd på samtliga köp och leveranser.