Rabattkod på Snuset.se: en guide till hur du använder rabattkoder och hittar våra erbjudanden.

Har du tagit emot en rabattkod från Snuset.se under 2023, antingen via vår kundtjänst eller på något annat vis? Här är en steg-för-steg-guide för att använda rabatten. Observera att rabattkoder inte kan användas på tobaksprodukter.

1. Börja med att kopiera eller memorera din rabattkod och lägg sedan till dina önskade varor i kassan.

2. I kassan, hittar du texten ”Har du en rabattkod? Klicka här för att ange din kod!” över din ordertotalsumma. Klicka på denna text för att få upp ett fält där du kan klistra in eller skriva in din rabattkod. Notera att koden inte får innehålla några mellanslag i början eller slutet och att den enbart ska bestå av stora bokstäver.

Använd rabattkod i kassan på Snuset.se

3. Efter att du skrivit in koden, klicka på ’tillämpa kupongkod’ bredvid textfältet.

Aktivera rabatten i kassan på Snuset.se

4. Om allt har gått rätt till, dyker det upp en grön ruta med texten ”Varukorg uppdaterad med värdebeviset”. Kontrollera att rabattkoden har minskat totalsumman under ”Total rabatt” och slutför sedan din order som vanligt.

5. I händelse av att något inte stämmer, visas en röd ruta med texten ”Den kod du matat in är tyvärr inte giltig”. Kontrollera igen att du har skrivit in koden korrekt. Ett vanligt misstag är att ett oönskat mellanslag har smugit sig in före koden. Om allt verkar korrekt men koden ändå inte fungerar, är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

Oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobil så ser dessa fem steg likadana ut.

Vanliga frågor om rabattkoder på Snuset.se

Hur ser våra rabattkoder ut?

Koderna innehåller aldrig specialtecken, små bokstäver, mellanslag och består alltid av minst två siffror/bokstäver. Kontrollera att dessa punkter stämmer innan du kontaktar kundservice om att din rabattkod inte fungerar.

Observera att rabattkoder inte kan användas på tobaksprodukter.

Kan man kombinera rabattkoder på Snuset.se?

På Snuset.se kan du inte kombinera två olika rabattkoder. Om du har flera koder får du antingen göra separata köp och använda en kod per köp, eller ge bort en kod till en vän. Det är möjligt att lägga till din rabattkod även om du har lagt en produkt med texten ”Nytt pris” i kassan, detta räknas inte som att kombinera koder.

Observera att rabattkoder inte kan användas på tobaksprodukter.

Var hittar jag Snuset.se erbjudanden, nyheter och aktuella priser?

Om du vill hålla koll på våra aktuella priser, nya produkter och exklusiva erbjudanden, besök www.snuset.se/nyheter/. Här kan du hitta uppdaterade priser på olika snussorter och nya nikotinfria snus. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Under den vecka som kallas Black Friday hittar du våra utvalda produkter och erbjudanden inom tobaksfritt vitt snus på Snuset.se sida Black Friday

Jag hittade en av era rabattkoder på en webbplats som samlar rabatter. Hur använder jag den?

Om du har fått en rabattkod från någon annan källa än oss, är det troligt att det är något som inte stämmer. Det finns webbplatser som skrapar internet efter koder och publicerar dem på sina egna sidor, men dessa koder är oftast ogiltiga eller utgångna.

För andra frågor, om du glömt bort din kod eller av misstag har raderat mailet med koden i, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Om din rabattkod fortfarande är giltig och om vi kan se att du inte redan har använt den, kan vi hjälpa dig att skaffa en ny kod. Kundtjänst nås enklast på [email protected].

Vanliga frågor om priser på Snuset.se

Kan man köpa billigt snus online?

Med tanke på att marknadsföring av snus som innehåller tobak på nätet är förbjuden enligt lag, kan Snuset.se inte erbjuda någon rabatt eller prisgaranti på dessa produkter. Vi på Snuset.se strävar dock alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra tobaksfria alternativ.

Vad kostar snus på Snuset.se?

Priserna skiljer sig mellan olika märken och beror även på om du köper dosa eller stock. Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 399 kr.

Vad är lägsta ca-priset på Snuset.se?

Tobaksfritt vitt snus: ca 20 kr / dosan (se hela utbudet av vitt snus här)

Brunt portionssnus: ca 23 kr / dosan (se hela utbudet av portionssnus här)

White portionssnus: ca 23 kr / dosan (se hela utbudet av white portionssnus här)

Lössnus / baksnus: ca 43 kr / dosan (se hela utbudet av lössnus här)

Snussatser: ca 13 kr / dosan (se hela utbudet av snussatser här)

Nikotinfritt snus: ca 20 kr / dosan (se hela utbudet av nikotinfritt snus här)